Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Cvetna voda Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

Cvetna voda Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

Nov izdelek

Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.

Več informacij

2 ks

Na zalogi imamo 2 kosov tega izdelka
Na zalogi (v ponedeljek 23.9. pri vas ali za prevzem)

Dejanska hitrost dostave (ob naročilu danes na . 13:00)


dostava na naslov
  • Pošta Slovenije
  • v ponedeljek 23.9.
  • DPD
  • v ponedeljek 23.9.
    11,49 €

    prevoz iz 3,99 €

    Prevoz tretji dan

    120 dni za vrnitev blaga

    98 % zadovoljnih strank

    Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah

    brezplačna dostava iz 54,99 €

    pregledna cena

    Popusti so izračunani od prvotne cene. Brezplačna dostava se izračuna po odbitku kod popustov.

    Želite poskrbeti, da ne zamudite več popustov? Prijavite se na novice na dnu strani.

    11,49 € z DDV

    Opis izdelka

    Bio cvetlična voda Čistost Vizija

    Nežna voda za ženske z občutljivo kožo ter za dojenčke in otroke združuje tri cvetlične vode ekološke kakovosti. Usklajene so tako, da zagotavljajo potrebno nego za občutljivo in občutljivo kožo. Organska cvetlična voda zagotavlja tudi harmonično nego suhe in problematične kože.

    • Organska rožna voda ima vlažilne in obnovitvene učinke. Njen vonj spominja na maternico.
    • Ekološka sivkina voda pomirja rdečo in razdraženo kožo. Že od nekdaj mu pripisujejo moč, da pomiri raztresen um in povzroči miren spanec.
    • Bio kamilična voda ima nežen vonj po medu in blagodejne učinke. Blaži plenični izpuščaj, srbenje in otekanje.

    Vsestranska uporaba

    Razvajanje kože: Mame ga bodo vzljubile kot losjon in tonik. Ni vam treba skrbeti za nego suhe, vnete, ekcematozne ali razdražene kože. Po nanosu bo koža čudovito mehka in navlažena. Priporočamo tudi, da ga uporabite kot podlago pred nanosom olj za obraz. Ta korak bo omogočil lažjo absorpcijo in boljše delovanje olja. V vročih dneh lahko uporabite bio cvetno vodo za hitro osvežitev obraza.

    Nega telesa: Bio cvetlična voda je ustvarjena za vsakodnevno nego dojenčka. Uporabljate ga lahko med previjanjem, ko morate poskrbeti za nego pravkar oprane otroške kože. Zvečer dodajte Bio cvetno kopalno vodo, 10 curkov na 1 liter kopalne vode. Z vsakodnevno nego lahko začnete že ob rojstvu otroka.

    Dišeči lasje: Bio cvetna voda bo pomagala pri razčesavanju prvih kodrov in neurejenih las starejših otrok. Po nanosu bodo vsi kodri svilnati in čudovito dišeči. Ker ima bio cvetna voda odlične vlažilne in obnovitvene učinke, jo lahko razpršite neposredno na korenine. Ne le, da boste pripomogli k njihovi naravni rasti, temveč lahko tudi nežno odstranite luskasto kožo.

    Obseg: 100 ml

    Sestava in proizvodnja

    Bio cvetlična voda za dojenčke vsebuje tri cvetlične sestavine, vključno z damaščansko vrtnico, sivko in kamilico. Vse cvetje prihaja iz čiste narave bolgarskih gora, kjer se ročno nabira v duhu pravične trgovine. Obiranje se začne zgodaj zjutraj, ko cvetovi rastlin proizvedejo največ eteričnih olj, ki služijo kot zaščita pred nizkimi temperaturami. Okrasni lističi se nato prepeljejo v takojšnjo predelavo. Le zaradi kratkega časa prevoza, ki traja največ 45 minut, cvetje ohrani svojo naravno svežino in nežen vonj. Predelava poteka z dvojno parno destilacijo, pri čemer se za 1 liter cvetne vode uporabi 1 kg cvetov. Med proizvodnjo se dragoceno eterično olje ne loči, temveč ostane v notranjosti. Zaradi tega voda Bio Flower Water ohrani svoje dragocene lastnosti in pridobi visoko kakovost.

    INCI: Bio rožna voda, Bio sivkina voda, Bio kamilična voda in glicerin/ cvetna voda Rosa Damascena, cvetna voda Lavandula Angustifolia, cvetna voda Chamomilla Recutita, glicerin, linalool*
    * Naravni del rožne in sivkine vode.

    Brez krutosti in vegansko: Certifikat PETA zagotavlja, da noben izdelek ni bil testiran na živalih in da ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

    Biografija CPK: Oznaka "BIO" označuje izvor surovin iz ekološkega kmetijstva (BIO) ali prostega zbiranja. CPK - certificirana naravna kozmetika zagotavlja, da je vsaj 85 % sestavin v izdelku naravnega izvora.

    Opozorilo: Vse cvetlične vode hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Poleti in v toplejšem vremenu priporočamo uporabo hladilnika.

    Parametri

    Ocena

    Napišite pregled

    Cvetna voda Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

    Cvetna voda Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

    Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.



    Top Purity Vision izdelki

    Podobni izdelki